Радио Милева

Александра Пријовиќ без градник се појави на свадбата кај Данијела Кариќ

Александра Пријовиќ без градник се појави на свадбата кај Данијела Кариќ
фото: Ненад Вујановиќ

Александра Пријовиќ неодамна се породи и на свет го донесе синот Александар.

Еден месец по породувањето, Пријовиќ се појави во медиумите.

Даниела Кариќ и Иван Милеусниќ се венчаа во храмот „Свети Сава“ во Белград.

На прославата присуствуваше и речиси пола естрада, а меѓу нив Александра Пријовиќ и Филип Живојиновиќ.

фото: Ненад Вујановиќ

Александра и Филип се појавиле пред првиот свадбен танц и насмеани им позирале на фоторепортерите.

Пријовиќ се појави во син фустан во комбинација со црни високи потпетици, а може да се забележи дека не носи градник.

Останати вести од Радио Милева