Радио Милева

Александра од „Брза кујна“ направи храбра промена: Како ви се допаѓа со новата фризура? (фото)

Александра од „Брза кујна“ направи храбра промена: Како ви се допаѓа со новата фризура? (фото)
фото:александра илиевска/инстаграм

Кога се појави во сега популарниот ТВ формат за готвење, „Брза кујна“, водителката Александра Илиевска повеќето ја препознаваа по нејзините впечатливи шишки.

Од почетоците на кулинарското шоу поминаа неколку години, а во тој период се променија и Александра и Марк и Никола. Сепак, како понежна половина и според улогата, водителката е во фокусот.

фото:александра илиевска/инсатграм

Денес Александра е доста поразлична кога е изгледот во прашање, па повеќе ги нема специфичните шишки, туку почна постепено да ја менува формата и бојата на косата.

фото:александра илиевска/инсатграм

Малку по малку,сега таа стана русокоса.

фото:александра илиевска/инсатграм

Вчера, понеделнички, за да не биде енот досаден, таа се реши за храбра промена, односно ја оби косата комплетно руса, а тоа го покажа на Инстаграм, од процесот на боење, па се до финалниот рефузлтат за кој доби доста позитивни коментари.

фото:александра илиевска/инсатграм

Инаку, неодамна Александра Илиевска беше водителка и на Саемот за венчавки, ангажман кој го имаше и претходните изданија.

Останати вести од Радио Милева