Радио Милева

Александра не готви во „Брза кујна“, но затоа дома е „права“ домаќинка – вака изгледа крајниот резултат

Александра не готви во „Брза кујна“, но затоа дома е „права“ домаќинка – вака изгледа крајниот резултат
фото: инсраграм/александра илиевска

Во времето на пандемијата и коронавирусот македонските дами се покажаа како вистински домаќинки.

Така ако пред два месеци на социјалните мрежи објавуваа фотографии од козметички салони, патувања, разни аутифити, во времето на пандемијата објавуваа подготвени јадења.

Изминатиот период ги засукаа ракавите и во право во кујна да се покажат и од другата страна односно како домаќинки.

Така многу од Македонките се пофалија како подготвиле разни специјалитети од кифли, крофни, салати, месо до палачинки и прво подготвена торта.

Македонската водителка на „Брза кујна“, Александра Илиевска немаме прилика да ја гледаме во кулинарското шоу да готви, таму ги има своите шефови Марк, Никола, Филип и Бобан.

фото: инстаграм/александраилиевска

Но затоа, Александра е шеф во својата кујна. Таа во времето на пандемијата се пофали каква е домаќинка и дека не е лоша во готвењето.

Така, пред некој ден на социјалните мрежи се пофали дека подготвила торта.

фото: инстаграм/александраилиевска

По десертот, водителката повторно ги засука ракавите и овој пат подготви кифли.

фото: инстаграм/александраилиевска

„Кој ги подготви кифлите“ праша  на „Инстаграм“ објавувајќи фотографија од крајниот резултат. Секако, точниот одговор е Александра.

фото: инстаграм/александраилиевска

Што е следно што ќе подготви водителката на „Брза кујна“ останува да видиме.

Останати вести од Радио Милева