Радио Милева

Актерот Мики Рурк го посакуваа многу жени ширум светот, но сега е страшен и за поглед (фото)

Актерот Мики Рурк го посакуваа многу жени ширум светот, но сега е страшен и за поглед (фото)
фото:пинтерест

Популарниот холивудски актер Мики Рурк (67) , некогаш беше вистински заводник кој го посакуваа жените ширум светот, но многубројните операции му го уништија лицето и кариерата, па денес тешко кој би го препознал дека станува збор за истиот човек.

Рурк неодамна бил забележан еден ресторан со своето милениче за време на ручек и повторно докажал дека изгледа лошо.

Проблемот не е само во деформираното лице, туку и во многу чудниот моден стил кој исто така остава многу прашалници во главата на набљудувачот.

Без оглед на тоа што не изгледа добро, поранешниот боксер и ѕвездата на филмот “Девет и пол недели“, цело време не ја тргнал насмевката од своето лице.


„Лицето ми беше во хаос поради боксот, но отидов кај погрешен човек за повторно да ми го состави“ – признал Мики и потврдил дека е свесен дека физичкиот изглед му е лош поради лошите одлуки од минатото.

Останати вести од Радио Милева