Радио Милева

Адам Лабунски „фатен“ на нудистичка плажа само со инструментот во рака (фото)

Адам Лабунски „фатен“ на нудистичка плажа само со инструментот во рака (фото)
фото:инстаграм/адамлабунски

Околу неговото учество во регионалното музичко шоу „Ѕвездите на Гранд“ во последната сезона, се крена голема прашина.

Адам Лабунски беше добро запаметен по својот талент, изглед, но и скандалот кој се случи, а поради истиот беше отстранет од шоуто.

Но, тоа сега е веќе зад него, а минатото нели треба да остане онаму каде што е. Иако не се пофалил со нешто ново на музички план, Адам обожавателките умее да ги задржи со секси фотографии на кои го покажува своето тело.

фото:инстаграм/адамлабунски

Пред само неколку дена тој ги почести обожавателите со жешка фотографија на која е гол и влажен под туш, но тој интимен простор како да не го задоволи, па се расоблече на плажа во Црна Гора и беше единствениот нудист, барем во кадарот од фотографијата.

фото:инстаграм/адамлабунски

Единствено во рака му беше само инстриментот, не не оној што прв ви паѓа на памет (тој беше оставен слободен и препуштен на гравитацијта) туку гитарата кој му послужи малку да се покрие.

фото:инстаграм/адамлабунски

За оваа храбра фотографија доби многу коментари, но и „сочни“ предлози за секс од обожавателки кои не се штедеа на понудите, а за Адам само дополнителна мотивација за нова провокација или можеби нешто повеќе!

Останати вести од Радио Милева