Радио Милева

По 40 дена од смртта на Синан Сакиќ еве што се појави на неговиот кревет!

По 40 дена од смртта на Синан Сакиќ еве што се појави на неговиот кревет!

Легендарниот пејач Синан Сакиќ почина пред повеќе од еден месец, а неговите најблиски и пријатели се уште не можат да прифатат дека го нема.

По четириесет дена од неговата смрт, сопругата на пејачот фотографираше гулаб кој долетал на неговиот креветот и кошулите на пејачот. Таа ја сподели оваа фотографија на неговиот Инстаграм профил.

„Постои симболика, но не сакам многу да коментирам“, кратко прокоментира Сабина.

Според некои народни верувања голубот симболизира ангел – чувар.

За потсетување, по тешко боледување, пејачот Синан Сакиќ почина на 1 јуни.