Радио Милева
Долевала масло на огнот

Рада Манојловиќ проговори за кавгата со Стоја откако дознала што зборува за неа и Харис: „Ти треба млада, а не стара!“

Рада Манојловиќ проговори за кавгата со Стоја откако дознала што зборува за неа и Харис: „Ти треба млада, а не стара!“
фото: Р.Ристиќ/З.Лончаревиќ/Рас Србија

Рада Манојловиќ и Стоја Новаковиќ еднаш водеа медиумска војна, па помладата пејачка во последното интервју се осврна на фактот дека нејзината колешка му рекла на Харис Берковиќ дека му треба помлада девојка, и дека таа е „стара“.

– Двете не се слушнавме, но слушнав од неколку страни дека таа сака да се „спушти топката“. После тоа, изјавив дека жалам што коментирав јавно. Секогаш жалам повеќе заради тоа што го кажувам, а не за тоа што молчам – изјави Рада за „Свет“, а потоа се согласи со изјавата на новинарите дека Новаковиќ требало да и се јави и директно да и рече дека жали, а не преку медијатор.

– Во право си. Јас сега не би му придавала важност на тоа, но тогаш Харис и јас бевме на почетокот, беше речено дека не сме еден за друг, дека родителите не се согласуваат. Сите негативни. И остана само еден од колегите да додаде масло во огнот. Ако таа сега го кажеше тоа, јас не би реагирала – додаде Рада.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by STOJA (@stoja_novakovic_)

На прашањето дали сега разговара со Стоја, Манојловиќ одговори:

– Направивме неколку свирки, свадби и не чувствував како ме гледа во очи. Искрено, јас дури и не дадов причина – рече Манојловиќ.

Останати вести од Радио Милева