Радио Милева
сите пари ги вложила во новиот дом

Рада Манојловиќ пораснала во трошна куќа на село: „На шпорет топлевме вода за капење“

Рада Манојловиќ пораснала во трошна куќа на село: „На шпорет топлевме вода за капење“

Пејачката Рада Манојловиќ пораснала во трошна куќа во Четереже.

Имено, по смртта на нејзината мајка Рада живеела со нејзината сестра и татко, а парите заработени од настапи ги вложувала во нова куќа за да си дозволи удобен живот.

Како што се пишуваше, Рада вложила околу 100 000 евра во новиот дом.

Кога ќе и дозволат обврските, пејачката често поминува време со своето семејство во Четереже.

Во стариот дом тие имало полско WC, а за да се капат топлиле вода на шпорет.

„Се снаоѓаш. Имаш шпорет, топлиш вода и тоа е тоа, изјави пејачката во една прилика која денес живее во вила со скап мебел и уреди.

Инаку, пред неколку години Манојловиќ си обезбедила и стан за себе во Белград.

фото: инстаграм/курир.рс

Останати вести од Радио Милева