Радио Милева
нова инвестиција

Рада Манојловиќ  по повеќе од 15 години кариера го купува првиот стан: „Локацијата ќе ја кријам од сите, ќе биде надвор од Белград“ (фото) 

Рада Манојловиќ  по повеќе од 15 години кариера го купува првиот стан: „Локацијата ќе ја кријам од сите, ќе биде надвор од Белград“ (фото) 

Пејачката Рада Манојловиќ одлучи да купи стан надвор од Белград.

Имено, како што признава Рада Манојловиќ, таа е на добар пат да реализира се што наумила.

– На добар пат сум да реализирам купување на стан и максимално ќе ја кријам неговата локација, заради мојот душевен мир. За почеток, ке се кријам, така е многу поинтересно. Сфатив при оваа медиумска незаконитост дека многу си ја одморив душата и се смирив. И да, нема да купам стан во Белград, барем засега. Нема да обвинувам никого што до сега не си го купив станот, затоа што не бев некој што знае да ракува со пари. Само за едно видео платив 20.000-30.000 евра, па можев одамна да купам стан наместо да снимам две-три видеа. Ама добро, не се жалам, некогаш тие инвестиции се исплатеа, некогаш не. Најчесто не можеш да победиш ако не ризикуваш – рече Манојловиќ, а потоа додаде:

Она што е јасно е дека разликата во приходите е навистина голема во однос на претходниот период, но не би се навраќала на соработката со поранешниот менаџер и би сакал да го оставам во минатото. Јас сум многу среќна! Јас не сум човек кој жали, осветува или носи лоши одлуки. Не! Добро учам од грешките и повеќе не се навраќам на нив – заклучила пејачката за „Курир. рс“.

Фото: Принтскрин/Горан Срданов/ Снежана Крстиќ

Останати вести од Радио Милева