Љубов и Секс

Работи кои паровите во долги врски ги забораваат

Работи кои паровите во долги врски ги забораваат

Слатки мали изненадувања се секогаш добредојдени без разлика што веќе не треба да се докажувате или да заведувате како порано

Паровите кои се долго време во врска често се случува да заборават на некои работи кои ги правеле со ентузијазам на почетокот на врската.

Слатки, мали изненадувања

Слатки мали изненадувања се секогаш пожелни без разлика што веќе не треба да се докажувате или да заведувате како порано! Така ќе ја спасите врската од монотонија која дефинитивно барем еднаш ќе затропа на вратата на вашата врска!

Експериментирање во кревет

По неколку години врска кога сте сигурни дека знаете сè за вашиот партнер и кога сте пробале во сексот сѐ што ви предложила Камасутра, се враќате на сигурни пози и движења без многу фантазија и иновации. Ве разбираме и тоа е сосема во ред! Сепак, замислете да го поминете целиот живот правејќи ги апсолутно истите работи во кревет… Веројатно би ви здосадила самата помисла! Затоа, секогаш треба да внесете малку новости во вашиот кревет.

Извор:Курир.мк