Љубов и Секс

Работел како програмер, а сега за секс наплаќа по 1.500 евра од вечер, жените го обожуваат и повторно му се враќаат

Работел како програмер, а сега за секс наплаќа по 1.500 евра од вечер, жените го обожуваат и повторно му се враќаат

Програмер од Велика Британија одлучи да ја напушти својата работа во компјутерската индустрија и да му се посвети на новата окупација – секс со жени. Тие за тоа му плаќаат, па Шони Лав одлучи тоа да го искористи.

Верувале или не, тој е популарен жиголо во Велика Британија, а една ноќ со него чини 1.500 евра. Тој е премногу зафатен, иако цифрата која ја заработува преку ноќ е неверојатна, тој тврди дека без исклучок може да ја задоволи секоја жена.

Сè започнало сосема случајно откако имал секс со една работничка. Шони сакал да го збогати сексуалниот однос, а потоа следувале неколку авантури. Кога започнал да наплаќа за своите услуги, животот целосно му се променил.

На почетокот од својата кариера комбинирал проституција и програмирање, но после неколку години одлучил сосема да се откаже од канцеларискиот живот и да му се посвети на сексот за пари.

“Бев со жени кои никогаш во животот не доживеале оргазам и ги доведував до тоа. Сфатив дека тоа ми е вродено и сега тоа е мојот живот”, вели Британецот.

Иако Шони не изгледа како просечен жиголо кој можеме да го погледнеме во филмовите, тој тврди дека тоа сепак е негова предност. Вели дека жените со него се чувствуваат сигурно и дека има неколку клиентки кои постојано му се враќаат.

извор:точка