Живот и Стил

Пунџа на разни начини – идеална фризура за летните денови

Пунџа на разни начини – идеална фризура за летните денови

Кога надвор се високи температури, сакаме да не ни пречи ништо, па дури ни косата. Затоа, пунџата како фризура е вистински спас.

Лесна за обликување, а никогаш досадна. Можете да ја врзете беспрекорно или пак неуредно – сеедно ќе изгледате како да имате фризура.

Можете да биде пониско врзана или пак високо, во зависност од тоа што повеќе ви се допаѓа, односно од тоа што повеќе ви прилега. Додадете стегач од некој впечатлив материјал или шнола и ќе добиете уште повпечатлива фризура.

Ние најдовме неколку предлози и ви ги презентираме во продолжение:

извор: точка.мк