Мегафон

Pumperzz of the Fall во Станица 26

Pumperzz of the Fall во Станица 26

Специјална концертна промоциј на новиот албум ‘All About You’ на Pumperzz of the Fall на 30ти март, петок во Станица 26 со почеток во 20 часот. Членовите на македонскиот рок бенд ќе ги споделат своите оригинални композиции со нивниот иновативен препознатлив звук. Албумот е издаден под американската издавачка етикета Alliance Records, а македонската публика ќе ја има ексклузивната можност претпремиерно да ужива во уникатната музика. Билетите се по цена од 300 денари.