Мегафон

Прво телевизиско интервју на Лила Филиповска за борбата со канцерот во „Бекстејџ“

Прво телевизиско интервју на Лила Филиповска за борбата со канцерот во „Бекстејџ“

Една сосема случајна средба доведе до искрен пријателски разговор, а воедно и прво телевизиско интервју по најголемиот животен предизвик кој го помина храбро и достоинствено.

Екипата на „Бекстејџ” направи ексклузивно и искрено интервју со Лила Филиповска за борбата со канцерот, процесот на лекување, но и поддршката од најблиските во такви тешки моменти.

Вечерва во 23ч на Телма. Бидете со „Бекстејџ”.

Останати вести од Мегафон