Живот и Стил

Прво поправал детски играчки, па се префрлил на вибратори и… сега одлично заработува (ВИДЕО)

Прво поправал детски играчки, па се префрлил на вибратори и… сега одлично заработува (ВИДЕО)

Бразилецот Бартоломеј Кеирош едвај составувал крај со крај поправајќи во една барака детски играчки, кога пријателката му го донела својот вибратор кој и се расипал. Бартоломеј се сожалил и решил да и го поправи. Таа била одушевена. Потоа на препорака на првата, дошла уште една дама, па уште една и така мајсторот се прочул  и работата тргнала.

Кеирош сега заработува сосема добро. Детски играчки и натаму најмногу поправа, но секогаш е подготвен да се фати во костец и со „непослушен“ вибратор и да го доведе во ред.

Секако, на обострано задоволство како на мајсторорт, заради добрата заработувачка, така и на муштериката заради… добриот оргазам!