Вистаграм

Прославете ја пролетта со овие прекрасни маникири што ќе предизвикаат насмевка на вашето лице

Прославете ја пролетта со овие прекрасни маникири што ќе предизвикаат насмевка на вашето лице

Пролетта конечно пристигна, а таа секогаш носи доза на оптимизам со себе. Со оглед на тоа што оваа година не можеме да ја прославиме пролетта на начинот на кој можеби би сакале да ја прославиме благодарение на пандемијата, може да ве израдуваат малите нешта. Едно од нив е дефинитивно свежиот маникир.

Во случај да останавте без идеи, овие идеи за маникир на Инстаграм се идеални за сончеви пролетни денови кои можат да задоволат различни вкусови. Од цветни и апстрактни мотиви, преку минималистички, до разиграни мани
кири во светли бои, пронајдете го предлогот што ви одговара најмногу и слободно можете да го „реконструирате“.

Останати вести од Вистаграм