Љубов и Секс

Пронајдете се: Што кажува омилената секс поза за вас?

Пронајдете се: Што кажува омилената секс поза за вас?

Дали сте личност способна за „мултитаскинг“ или сакате да работите скриени во сенка?

Некои ја сакаат класичната мисионерска поза, додека други уживаат во авантуристичката стоечка.

Сигурни сме дека секс позите ги бирате според тоа која најлесно ве води до оргазам, но на потсвесно ниво вашата омилена секс поза кажува по нешто за вашиот карактер.

Која од овие пози е вашиот фаворит?

Мисионерска

Вие сакате работи кои не бараат премногу вложување на труд. Убаво ви е кога сè е на свое место и се чувствувате комфорно кога не сте во центарот на вниманието.

Кучешка

Вие функционирате со мислата дека можете да сторите сè во животот. Верувате во себе и цврсто газите кон своите цели. Сакате моќ и ве маѓепсува успехот.

Странична

Вие сакате да ги завршувате работите добро, но без многу труд. Не се вложувате вртоглаво, туку секогаш во животот ги дозирате работите. Сакате интимност, но не комплетна.

69

Вие сте способни за мултитаскинг. Во животот не настапувате себично и сакате да дадете најмалку толку кога што ви е пружено. Знаете како да се забавувате и сè сфаќате како игра.

Каубојска

Вие немате проблем кога се улогите во животот во прашање и сте навистина флексибилни. Важно ви е да имате добри резултати без разлика дали ќе доминирате или ќе играте од заднина притоа.

Стоечка

Вие сте авантуристички настроени и секогаш подготвени за користење на максимумот од секоја ситуација. Сакате возбуда и понекогаш делувате брзоплето, без да размислите за последиците.