Промотер

(ВИДЕО) „Сирилик“ заедно со Ивајо и Дина Јашари со уште една одлична соработка насловена “Right Here”

(ВИДЕО) „Сирилик“ заедно со Ивајо и Дина Јашари со уште една одлична соработка насловена “Right Here”

По успешната соработка на “Feel Like” која што е издадена на „CDeep Music“ и беше одлично прифатена како од македонската така и од публика од надвор, прилепското дуо работеше на нов музички проект.

„Сирилик“, Ивајо и Дина Јашари без никакви промени во тимот соработуваат и на оваа песна, овој пат насловена како “Right Here” исто така издадена на „CDeep Music“.

Видео записот е дело на Зоран Зонде Стојановски, а како модел во истото се појавува Сара Дамчевска.

Погледнете: