Промотер

Тој би дал се’ само Валери да каже „Вози ме“ (видео)

Тој би дал се’ само Валери да каже „Вози ме“ (видео)

Поп пејачката Валери Димовска, 2019 година ја испраќа со нова песна насловена „Вози ме“ комплетирана и со видео приказна.

Младата пејачка како и за претходната песна, така и за најновата работеше со Темелко Андреев со кого заедно ги создадоа музиката и текстот, додека аранжманот, миксот и мастерот се само на Анреев.

-Возиме е песна на која исто како и во претходните проекти работевме јас и мојот продуцент Темелко Андреев. Оваа песна се издвојува од другите, решивме да ја направиме малку поразлична од предходните,и тоа навистина ни успеа. Снимањето на сцените траеше една ноќ. Јас, но и целиот тим кој стои позади мене сме задоволни од создадениот материјал кој го снимаше Горан Симјаноски

Преслушајте ја „Вози ме“:

Останати вести од Промотер