Промотер

Сузана Гавазова, конечно… „Опасна за око“ (ВИДЕО)

Сузана Гавазова, конечно… „Опасна за око“ (ВИДЕО)

Фолк пејачката Сузана Гавазова конечно го објави снимениот спот за песната “Опасна за око”, отпеана на последниот фолк фестивал „Роса Фест“ за едно со блех оркестарот на „Џамбо Агушев“ кој исто така учествува во видеото.

Автор на музиката  за „Опасна за око“ е Борче Димитров, стиховите ги напиша Орце Зафировски, додека аранжманот и продукцијата ги направил Дејан Момировски. Наскоро фолкерката  најави и промоција на спотот.

Погледнете го најновото видео на Гавазова и уживајте во секој негов кадар.