Промотер

„Сни“ – третиот сингл на „South Park the band” (аудио)

„Сни“ – третиот сингл на „South Park the band” (аудио)
фото:јутјуб/ Моника Стојановска

По извесна авторска пауза, скопскиот состав „Саут Парк“ го промовираат својот трет сингл со наслов „Сни”.

Посетителите на скопските рок свирки добро знаат кои се и како звучат “South Park the band”, особено моќниот вокал на Светлана Јовановска која од пред извезен период се претставува и соло.

Новата тема „Сни“ е заедничи создадена авторска музика.

Синглот засега е само во аудио верзија која е мастеририрана од Нино Спирковски, додека насловната фотографија на видеото е на Моника Стојановска.