Промотер

Слаткар и прати „Отворено писмо“ на јавноста (видео)

Слаткар и прати „Отворено писмо“ на јавноста (видео)

„Со Тајсон у ринг преговараме ќе го „јадеме“ или ќе се договараме. Сестро, брат со брат се караме, ништо не работиме и само оговараме“ гласат дел од стиховите на тексот од најновата песна на македонскиот хип-хоп и рап изведувач Марко Маринковиќ –Слаткар.

Во пресрет на референдумот закажан за 30-ти септември, Слаткар ја поврза новата песна токму кога народот ќе бојкотира или излезе да го даде својот став што понатаму со земјата во која живее.

Тексотот и музиката се на самиот Слаткар, додека видео реализаацијата е на Филип Пауновски,битот на Џоксан Гарсиа Варгас, а пак мис и мастеринг се на Иван Јованов.

Песната на интернет каналот Јутјуб досега е прегледана околку 88 илјади пати, а што се однесува на реакциите од публиката, истите се поделени.

Бројот на оние кои ставиле допаѓање или пак не, е речиси ист.

Преслушајте: