Промотер

„Саунд еџ“ музицираат и… „Ден и ноќ“ (ВИДЕО)

„Саунд еџ“  музицираат и… „Ден и ноќ“ (ВИДЕО)

Скопскиот алтернативен рок-состав   „Саунд еџ“  (Soundedge) го објави својот нов сингл насловен „Ден и ноќ“, во кој како вокалистка гостува Зои. Таа се потпишува и како авторка на стиховите, а музиката е на „Саунд-еџ“, во чие студио се снимаше и миксаше песната, додека мастерингот е на „Декси мастеринг“ од Шведска. Сето тоа визуелно дополнето од Петар Милиќ ве очекува  го преслушате во продолжение.