Промотер

„Риплеј“ во музејот на илузии направија – „Драма“! (ВИДЕО)

„Риплеј“ во музејот на илузии направија – „Драма“! (ВИДЕО)

Дали сте подготвени за една мала „Драма“? Доколку сте, слушнете и погледнете ја најновата и третa по ред, авторска песна со видео запис на веќе познатиот бенд „Риплеј“.

Во соработка со познатиот Мартин Мила, творец на текстот, тонското студио „Подрумот“ на Ангел Ќосев, кој со своите музички вештини се погрижи за аранжманот, и музиката што ја креираа момците од „Риплеј“, повторно направија нешто што ќе биде вредно за паметење.

Магијата на видеото, кое го изработи Никола Жарков, се создаде во актуелниот музеј на Илузии. Заедно со нивните спонзори и пријатели кои овозможија овој проект да стане реалност направија сè за да можете да уживате во нивната „Драма“!