Промотер

Пријател, другар или брат… Ален Хасановиќ преку дует песна ја праша Белма Карсиќ – „Ко сам ја теби сад?“ (ВИДЕО)

Ексклузивците на  “Гранд продукција”, Ален Хасановиќ и Белма Карсиќ го претставија својот втор дует, насловен  “Ко сам ја теби сад”. Откако...
Промотер

Во новогодишното шоу на МТВ, Каролина, Тијана, Јелена, Васил и Вера вака ја отпејаа – „Во коси да ти спијам“ (ВИДЕО)

Во новогодишната ноќ МТВ и екипата на популарната ТВ серија „Преспав“, приредија одлично тричасовно шоу, збогатено и со музички гостувања...
Промотер

„Стиховен калибар“ и Горан Трајкоски со песна против загадувањето и власта и нејзините олигарси, ги отераа… „Све у ПМ“ (ВИДЕО)

Музиката, и уметноста воопшто, е еден од најдобрите начини да се изрази незадоволството од општественото (не)уредување, а токму тоа го...