Промотер

Мартин Мила не постои… „Без тебе“ (АУДИО)

Мартин Мила не постои… „Без тебе“ (АУДИО)

Пред неколку дена  македонскиот поп изведувач Мартин Мила (Србиновскаи) на македонската публика, преку својот Јутјуб канал, на јавноста и ја претстави својата најнова песна насловена „Без тебе”. Тој  за испирацијата за нејзиното создавање и зошто решил токму сега да ја исфрли во етерот, ќе го изјави следното:

„Стиховите  новата песна се мои, а музиката е на „Carla’s Dreams“ од Молдавија, земена од темата „Imperfect” од 20216 година. Многумина можеби и не очекуваа да слушнат во првиот и вториот дел до рефренот дека ќе ‘рапувам’, но сепак јас тоа би го нарекол повеќе ‘рецитирање’ на одредена тема.

Единствено така можеше да се опише приказната која сакав да ја раскажам и споделам со вас, за која наскоро ќе има и видео запис” –  изјави Мартин.

Што вели во неговата најнова песна и кому му се обраќа, слушнете во продолжение: