Промотер

Мартија Станојковиќ ги распосла своите емоции во баладата „Те сакам“ (ВИДЕО)

Мартија Станојковиќ ги распосла своите емоции во баладата „Те сакам“ (ВИДЕО)

Вчера, 27 јуни 2018, во скопскиот хотел „Мериот“ младата македонска поп пејачка Мартија Станојковиќ пред пријателите, соработниците, колегите и претставниците на медиумите ја промовираше својата нова песна.

Темата, која всушност е емотивна поп балада е комплетно авторско дело на Александар Масевски. Имено, тој ги потпишува музиката, стиховите, аранжманот и продукцијата на „Те сакам“, како што носи наслов песната, во која акустична гитара свири Иле Спасев.

Видеото за песната го режирал и уредил режисерот Огнен Шапковски заедно со својата екипа соработници: Д.О.П – Кристијан Теодоров, ВФХ -Иван Куртевски, асистент на камера- Стефан Дамјановски…

Кореографијата во спотот е дело на Бојана Додевска – Dance Team Fusion, а за шминката се погрижиле Небојша Пешевски и Мартин Павловски.

Како звучи и изгледа кога Мартија ја изведува „Те сакам“ проследете во продолжение.