Промотер

Марија Спасовска – „Играј со срце“ (ВИДЕО)

Марија Спасовска – „Играј со срце“ (ВИДЕО)

Марија Спасовска е 12-годишната пејачка, која веќе неколку години гордо ја претставува Македонија и освојува награди на повеќе меѓународни фестивали. Деновиве таа го промовираше своето тинејџерско првенче пред поголема група поддржувачи и, секако, семејството, од кое ја добива најголемата подрршка.

Првата песна на Марија се вика „Играј со срце“ и е авторско дело на композиторот Немања Михајловиќ и текстописецот Тоде Николетиќ, кој го напиша оригиналниот текст на српски јазик, додека препевот на македонски го направи Огнен Неделковски, а песнта е снимена во „Студио 3000“ во Белград.

Видеото за песната го изработила екипата на белградското „Авижуал студио“, по сценарио и под режисерската палка на Алекса Миросављевиќ, додека закореографијата била задолжена Катарина Тодоровиќ. Видеото е  снимено на повеќе локации во Белград, а акко изгледа истотот како визуелна поддршка на песната проследете во продолжение.