Промотер

Макфестовската „Остани“ е новата песна на Симона Поповска (АУДИО)

Макфестовската „Остани“ е новата песна на Симона Поповска (АУДИО)

„Кога си до мене сè е добро, нема солзи, нема дождови… Држи ме за рака, покрај мене остани“, пее Симона Поповска во својата нова песна насловена „Остани“, која пејачката ја изведе на годинешното, 33. по ред издание на фестивалот „Макфест 2018“. Станува збор за авторско дело на Горјан Стојановски, кој се погрижи за музиката, а стиховите се на Елвир Мекиќ, додека аранжманот го направија Иван Јованов – Ивајо и Андреј Иваноски (Сирилик).

Макфестовската „Остани“ претендира да биде уште еден хит во кариерата на распеаната докторка, а како звучи сето тоа потсетете се уште еднаш во продолжение.

Извор:РадиоМК