Промотер

Македонец ја препеа „Пијеш сине“ од Џенан Лончаревиќ

Македонец ја препеа „Пијеш сине“ од Џенан Лончаревиќ

Македонскиот пејач кој својата музичка кариера успешно ја гради во Франција, Даниел Тренчовски – Дани Лајв неодамна објави нова преработка на голем хит од ЏенанЛончаревиќ која веќе достигна одлична гледаност.

Имено, станува збор преработкана песната „Пијеш сине“ чиј аранжман, микс и мастер го направи Маријан Стоименов –Ѕика.

Преработката на својот јутјуб канал Тренчовски ја објави неодамна, а веќе ја погледнале повеќе од 40.000 луѓе.

Во продолжение слушнете ја „Пијеш сине“ во изведба на Даниел Тренчовски.