Промотер

„Кога би била моја“ – првенчето на „Хепи енд“ (ВИДЕО)

„Кога би била моја“ – првенчето на „Хепи енд“ (ВИДЕО)

Групата  „Хепи енд“ деновиве преку интернет каналот Јутјуб и социјалните мрежи го промовира своето првенче насловено „Кога би била моја“.

Како автори се потпишуваат Лазар и Магдалена Цветковски кои како да станаа единствен избор на помладите музички имиња на забавната естрда.

Песната доби и видео приказнакоја ја изработија продукција „Фабрика.

Станува збор за песна во поп-рок стил, која групата ја издава по шестгодишно постење.