Промотер

Кариерата од короната не мора да трпи: Наташа Малинкова пее „Се што ми зема“ (видео)

Кариерата од короната не мора да трпи: Наташа Малинкова пее „Се што ми зема“ (видео)
фото:наташа малинкова/инсатграм

Кон крајот на 2019 година поп пејачката Наташа Малинкова ја објави песната и спотот за „Биди со мене“ која ја работеше со својот долгогодишен соработник Столе Аврамов.

Сега во време на пандемија од корана кога се помалку слушеме нови песни од македонската естрада, Наташа и Столе не мируваа.

Натспи нема за никој, но затоа тука е инспирацијата и нивната продуктивност за ново музичко парче. Овој пат, Аврамов, повторно како комплетен автор ја создаде новата „Се што ми зема“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natasa Malinkova (@natasamalinkova) on

Наташа е изведувач кој преферира комплетна приказна, па и овој пат песната ја промовира заедно со музички спот кој го објави на интернет каналот Јутјуб.

Песната е во модерен елкектронски ритам, но во нејзиниот препознатлив стил. За кус период „Се што ми зема“ има доста позитивни коментари.

Погледнете: