Промотер

„Карантин“: Новата песна на велешкото дуо „Клешинг колорс“

„Карантин“: Новата песна на велешкото дуо „Клешинг колорс“

За почетокот на 2019 година велешаните кои се претставуваат под името „Клешинг колорс“ ја промовираат новата песна насловена „Карантин“.

Авторството го потпишуваат самите членови на дуото, Темелко Андреев и Лили Бабунска, додека како гостин на гитара е Оливер Тавчев.

Инаку, „Клешинг колорс“ досега ги имаат објавено песните:„Fuel to тhe fire“, „Chasin Game“ и „Yeahs N Oohs“.

Слушнете ја нивната нова тема: