Промотер

Димитар Андоновски ќе ве убеди дека сепак има – „Надеж“ (ВИДЕО)

Димитар Андоновски ќе ве убеди дека сепак има – „Надеж“ (ВИДЕО)

Пејачот Димитар Андоновски вчера го промовираше својот нов музички проект “Надеж” (“Hope”).

“Ова е проект кој започнав да го работам од неодамна за мое лично задоволство. Инспириран од ситуацијата во која се наоѓаме, вишокот слободно време го искористив да се посветам и да почнам да го реализирам. Се работи за обемен и долг проект, процес на кој му треба време, но се надевам дека еден ден ќе го чујам на голема сцена со голем број солисти како музичко сценски перформанс. Затоа решив да споделам дел од музиката и со вас” – вели Андоновски.

Текстoт го напиша неговата сестра Маја Андоновска – Илијевски, видеото го изработи Сергеј Светозарев.

Проследете какозвучи изгледа неговата „надеж“ ( “Hope”):