Промотер

Бендот “2Be” ја преработи „Зошто отиде“ од Тоше Проески (видео)

Бендот “2Be” ја преработи „Зошто отиде“ од Тоше Проески (видео)

Бендот “2Be” ја објави третата преработка од нивниот проект “The Backyard

Овојпат тоа е песната “Зошто Отиде” од Тоше која е снимена во нивниот двор, а така планираат да продолжат да снимаат и во текот на целото лето.

Како и во претходното видео кое можете да го слушнете на нивниот официјален YouTube канал “Weare2Be” така и во ова видео Тино Стојановски свири на клавир и гитара, Синиша Зукиќ е на тапани, а вокал и гитара Љупче Стојановски