Промотер

(АУДИО) Од родителската љубов на Горан Папаз произлезе „Damian“

(АУДИО) Од родителската љубов на Горан Папаз произлезе „Damian“

Родителството ги буди најубавите чувства во човекот кои за ништо друго на свет не ги доживува.

Така е и за младиот саксофонист Горан Папаз кој од своето синче доби инспирација да ја создаде темата насловена „Damian“.

Покрај Папаз кој се потпишува како автор, аранжманот и продукцијата се на неговиот колега Гоце Симоновски со кого соработуваа и за „Разбуди се“ која беше објавена пред седум години.

Оваа мелодија наедно е неајава за новиот музички проект на саксофонистот кој треба да биде финализиран следната година.

Дотогаш, слушнете ја аудио верзијата на „Damian“, од тато Папаз.