Љубов и Секс

Професија број 1 во порно филмовите: Тие се најчеста фантазија на мажите

Професија број 1 во порно филмовите: Тие се најчеста фантазија на мажите

Без разлика дали се работи за нивната моќ, казнување или начинот на кој пишуваат на таблата, наставниците очигледно имаат нешто што ги пали луѓето.

„Филмовите со учителки“ се најпребаруваната професија на веб-страниците за возрасни во Велика Британија, со 14.570 прегледи секој месец.

Според едно странско истражување, само зборот „порно“ има 40.556.200 просечни месечни пребарувања во Велика Британија, а наставниците се на врвот на професиите за кои луѓето најмногу фантазираат.

Зад нив се „порно слугинките“ со околу 12.670 месечни пребарувања и 7.810 прегледи на веб-страниците за возрасни. Изненадувачки, медицинската сестра е трета најсекси професија со 9.710 пребарувања.

Сите овие професии – учителките, слугинките и медицинските сестри работат неверојатно важна, исцрпувачка и сериозна работа – па можеби не се среќни што се чест предмет на сексуална фантазија, но некои умови така функционираат.

Не случајно првите три на списокот се традиционално „женски“ професии – поради што веројатно се толку лесно сексуализирани.

Канцелариските работници исто така се рангирани високо, со 8.700 корисници месечно кои бараат „канцелариско порно“ и 10.936 пребарувања на сајтови за возрасни. Едно од најчудните и најспецифичните пребарувања од тој вид, а е меѓу првите 20 се и работниците од обезбедувањето на аеродромите (270 пребарувања месечно).

извор:попара.мк