Мегафон
Овој четврток

Проекција на отворено на „Аvec l’amour“ во Градски парк Скопје

Проекција на отворено на „Аvec l’amour“ во Градски парк Скопје

На 6 јуни во Градски парк Скопје се одржa проекција на отворено на македонскиот хит „Исцелител“, која беше организирана Град Скопје, Кино Милениум и МКЦ и од посетена од околу 5000 луѓе.

Втората ваква проекција ќе се одржи на 21 јуни.

Овој четврток, со почеток во 22.00 часот, на ледината близу 8 чешмички (просторот помеѓу споменикот на Гоце Делчев и јужната трибина на Градски стадион), на истиот простор од првата кино проекција од серијата, ќе се случи проекција на македонскиот документарен филм „Avec l’amour“ на режисерот Илија Цветковски и продуцентот Атанас Георгиев.

извор:skopjeinfo.mk

Останати вести од Мегафон