Љубов и Секс

Приватен детектив открива: Ако вашиот партнер прави некоја од овие работи, веројатно ве изневерува!

Приватен детектив открива: Ако вашиот партнер прави некоја од овие работи, веројатно ве изневерува!

На кои промени во однесувањето на партнерот треба да обрнете внимание?

Прељубата е една од најболните работи во врската со која се соочуваат жените и мажите – ако не и најболната.

Потребно е само мало чувство дека вашиот партнер премолчува или крие нешто и веќе сте во неволја… А последната мерка што некои ќе ја преземат е да ангажираат приватен детектив.

Токму еден приватен детектив од Велика Британија, кој сакал да остане анонимен, открил како истражува измами, но и на кои начини партнерите ги кријат своите афери.

– Понекогаш знам да седам во кола со часови. Исто така, многу време се троши за пребарување на Интернет и барање докази за клиентот. Но, тоа е исто така исполнувачко бидејќи секој ден е различен и секој исход варира, и мислам дека тоа е она што ме возбудува“, вели тој и продолжува:

– Вообичаени случаи кои обично се појавуваат во мојата работа се неверство, исчезнати лица или барање за проверка на позадината. Главниот начин на кој обично би следел некого е со поставување на тракер на неговиот автомобил. Обично не го правам тоа сам затоа што ангажирав тим да ми помогне, но ги следам луѓето пеш кога не патуваат со автомобил.

Според неговото искуство, се чини дека неверството е чест проблем што се појавува. Тој откри и кои знаци кај партнерот укажуваат дека ве изневерува:

– одеднаш повеќе се грижи за својот изглед

– менување на начинот на облекување

– губење на тежина

– го крие мобилниот телефон

И уште еден вообичаен знак за предупредување што овој приватен детектив го открил преку своите клиенти е дека нивниот партнер ја „префрла“ вината поради нивните обвинувања за изневерување.

– Во некои околности, личноста која изневерува може да се расправа со партнерот или да глуми жртва. Тоа би им помогнало да излезат од дома за да го видат својот љубовникот или љубовницата. Практично, додека истражувам, ако видам дека некој постојано ја бришел својата историја на пребарување, тоа е голем предупредувачки знак за неверство. Имав случај кога една жена се посомнева дека нејзиниот сопруг ја изневерува, а тој се издаде така што отиде на истото место во исто време со сопругата на неговиот сосед, што многу ми го олесни следењето – ​​открил детективот.

– Три месеци откако ќе ги предадам доказите, обично контактирам со моите клиенти за да видам дали се добро. Не сакам да се чувствуваат како да сум им дал шокантни информации и сум ги оставил сами да сфатат. Тие секогаш можат да разговараат со мене и да разјаснат што мислат и исто така да видат што мислам јас. Ова е корисно и за моите машки и женски клиенти во сите ситуации. Една жена за која работев откри дека нејзиниот сопруг има работа за која таа не знае ништо, значи не се случува само неверство, заклучил детективот.

Извор:Попара.мк