Живот и Стил

Природен третман за густи трепки- ќе ги обновите без скапи третмани

Природен третман за густи трепки- ќе ги обновите без скапи третмани

Овој метод можете да го користите и за трепките. По употреба, тие ќе бидат подолги. Сосема е нормално ако трепките ви се истенчиле со текот на времето, поради употребата на маскара, вештачки трепки, виткачи и други работи кои ги оштетиле.

Овој рецепт ќе ги направи вашите трепки погусти, а вашите веѓи ќе ја вратат изгубената форма.

Сè што треба да направите е да истурите рицинус, масло од трн или масло од брахми во маскарата што ја користевте претходно, препорачува Elle.

Овие хранливи материи ќе го стимулираат растот на трепките и веѓите дури и на најоштетените места.

извор:popara.mk