Радио Милева
расположени и насмеани

Пријатели или нешто повеќе? Прва заедничка фотографија на Тања Савиќ и Драшко Станивуковиќ

Пријатели или нешто повеќе? Прва заедничка фотографија на Тања Савиќ и Драшко Станивуковиќ

Пејачката Тања Савиќ постојано е во центарот на вниманието поради нејзиниот љубовен живот.

Имено, српските медиуми пишуваа дека Тања е во емотивна врска со градоначалникот на Бања Лука, Драшко Станивуковиќ.

Иако, двајцата останаа таинствени кога станува збор за нивната врска, сега се појави нивна заедничка фотографија.

Се појави фотографија на која Тања и Драшко седат еден покрај друг, но не се сами. Друштво им правеле пријатели и познаници со кои уживаа во вечерата.

Фотографијата на Тања и Драшко од ресторанот ги зголеми приказните дека тие се заедно.

фото: Весна Лалиќ/ нова.рс/ е -сток/ Часлав Вукојиќиќ/приватна архива

Останати вести од Радио Милева