Вистаграм

Преслатки илустрации за љубителите на винтиџ стилот

Преслатки илустрации за љубителите на винтиџ стилот

Старите детските илустрации од книгите се безвремески и често знаат да ни ги разубават моментите. Еве неколку  преслатки слики за винтич љубители: