Мегафон
Проекција на 9-ти февруари

Премиера на музичкиот документарен филм „Свет без граници“

Премиера на музичкиот  документарен филм „Свет без граници“

Mузичкиот документарен филм „Свет без граници“ за македонскиот поп-рок состав „Легенда“, ќе ја има својата премиерна проекција на 9 февруари во Центарот за култура „Иљо Антески-Скмок“ во Тетово, со почеток во 19:30 часот.

Во филмот учествуваат Кокан Данајлоски, Ена Веко, Влатко Мишески, Александар Јовановски, Игор Бачоски, Драгиша Лекоски, Живорад Сарџоски, Евдокија Данајлоска, Александар Михајловски, Драги Неделчевски.

Сценарио и режијата се на Билјана Билбилоска и на Глигор Кондовски, камера: Александар Стојановски – Цули, а монтажата е на Глигор Кондовски.

извор:новамакедонија