Мегафон
театар

Премиера на детската претстава „Нашата љубов“ на актерската школа на Весна Петрушевска

Премиера на детската претстава „Нашата љубов“ на актерската школа на Весна Петрушевска

Децата – членови на актерската школа што македонската актерка „Весна Петрушевска“ ја води во МНТ, ќе ја има својата премиера со детската претстава „Нашата љубов“.

Премиератае закажана на 10.02.2019 година во  МНТ на Малата сцена, со почеток во 12.00 и 14.00 часот. Во претставата играат 30-ина дечиња од Бејби шоу школата на Петрушевска, а продуцент на истата е Виолета Дамевска Ѓоргиева.

Останати вести од Мегафон