Радио Милева

Пред три години се појави во „Ѕвездите на Гранд“, го освои четвртото место – еве како денес изгледа Ален Хасановиќ!

Пред три години се појави во „Ѕвездите на Гранд“, го освои четвртото место – еве како денес изгледа Ален Хасановиќ!

Во 2015 година, Ален Хасановиќ се појави во регионалното музичко  шоу „Ѕвездите на Гранд“ и ја освои публиката со својот глас.

Уште кога се појави на сцената на „Гранд“ многумина беа воодушевени од неговиот глас и неговите изведби, па многумина го гледаа на првото место во регионалното шоу.

Тој важеше за еден од најголемите фаворити и му се предивидуваше успешна кариера, а во регионалното музичко шоу го освои четвртото место.

По финалето во „Ѕвездите на Гранд“, тој сними и своја авторска песна. Ален често настапува низ Македонија.

Тој речиси не се промени отогаш. Еве како денес изгледа Хасановиќ.

фото:инстаграм

Останати вести од Радио Милева