Радио Милева

Празнична магија: Сандра Африка ја отвори вратата од својот дом (фото)

Празнична магија: Сандра Африка ја отвори вратата од својот дом (фото)
фото:сандра африка/инстаграм

Популарната српска пејачка Сандра Африка е активна на социјалната мрежа Инсатграм, а своите следбеници редовно ги „чести“ со нови фотографии. Така направи и овој пат.

Пејачката покажа како изгледа нејзиниот дом и раскошот во кој живее.

фото:сандра африка/инстаграм

По повод празничниот период, таа го украси својот дом, а новогодишната декорација и елката која е до плафон остава без здив.

фото:сандра африка/инстаграм

За подобро да го долови амбиентот, Сандра ги изгасна светлото од домот, а ги остави само сијаличките од елката и свеќите околу неа.

Останати вести од Радио Милева