Љубов и Секс

Практични совети кои ќе ви помогнат да ја запознаете љубовта за цел живот

Практични совети кои ќе ви помогнат да ја запознаете љубовта за цел живот

Ги споделуваме искуствата на шанкерите кои најдобро знаат како да започнете контакт со некого.

Оние кои постојано се среќаваат со луѓе и кои ги слушаат начините на кои двајца луѓе постојано се запознаваат, секако се шанкерите. Затоа, ако имате проблеми со флертувањето, односно со запознавањето, тогаш време е да застанете во блискиот бар и да поразговарате со шанкер кој сигурно ќе ви даде совети кои треба да ги следите.

Обрнете внимание на локацијата

Најважно е каде ќе застанете во барот. Прво треба да изберете место каде што ќе има многу луѓе. Не го избирајте крајот на шанкот, бидејќи таму ретко кој ќе дојде. Избуткајте се во масата и запознајте некој нов бидејќи сигурно некој ќе ја забележи личноста која е соло во барот. Сигурно некој ќе ви пријде.

Поздравете ги сите

Јавете се на сите, кажете им „здраво“ и на шанкерите и на луѓето околу вас. Сигурно ќе воспоставите некои нови познанства кои ќе ве инспирираат, а од нив потенцијално ќе се роди нешто.

Не гледајте во мобилниот телефон

Кога ќе дојдете во барот, не гледајте премногу во мобилниот телефон. Ништо посебно нема да се случи ако го одложите барем на еден час. Ако ништо не ви пречи, ќе можете да запознавате нови луѓе.

Насмевнете се на некого

Ако успеете да остварите контакт со очите со некого, слободно насмејте се на таа личност. Никогаш не знаете што ќе се случи следно. Можеби таа личност не е ваш тип, но можеби неговиот пријател е вашиот партнер од соништата.

Изберете ги вистинските ноќи за излегување

Треба внимателно да ги одберете деновите кои се совршени за соло излегувања. Вообичаено се препорачува да биде вторник, среда и четврток, бидејќи луѓето наместо да си одат дома, дефинитивно ќе одат на пијачка со пријателите.