Мегафон
Плач пред камери

Познатата актерка се загуши во солзи поради смртта на членовите од семејството!

Познатата актерка се загуши во солзи поради смртта на членовите од семејството!

За време на снимањето на една емисија, славната актерка беше затечена од документи во кои се опишани сите страдања на повеќетмина блиски членови од нејзиното семејство.

По повод премиерата на серијата “Finding Your Roots” на ПБС, актерката Скарелет Јохансон читаше документи и дозна како биле убиени нејзиниот брат и дедо, како и други членови на семејството во Втората светска војна.

Скарлет  не можеше да ги задржи солзите, па прсна во плач. Актерката не можеше да ги задржи емоциите, иако вети дека ќе биде силна и дека сè ќе помине без солзи.

“Си ветив себеси дека нема да плачам, но ова е многу тешко”, рече актерката, која заплака откако ги прочита документите со детали за смртта на нејзините членови од семејството.

“Тоа е ужасно … Не можам ни да замислам низ што минувале …” рече во солзи.

“Сега сфаќам зошто хартиените марамчиња се на маса – додаде актерка. Дедо Дедо беше продавач во Њујорк, со саминувањето во  САД бегаше од прогон, но неговите браќа исчезнаа во нацистичкото гето.

Останати вести од Мегафон