Мегафон

Повик за кастинг за долгометражниот филм „Кома“

Повик за кастинг за долгометражниот филм „Кома“
По три краткометражни филмови и 10 освоени награни на меѓународни фестивали, продуцентот Бунјамин Куртиши го најавува долгометражниот филм „Кома“.
Продукцијата бара актери од 30 до 65 години и актерки од 25 до 65 години на отворен повик за кастинг.
Повикот трае до крајот на овој месец, а сите заинтересирани можат да се пријават на:  [email protected]
Фимот „Кома“ е подржан од Агенцијата за филм и е во режија на Агим Абдула.