Радио Милева

Потресна исповед на Наташа Беквалац: „Пеколот започна кога Лука купи пиштол“!

Потресна исповед на Наташа Беквалац: „Пеколот започна кога Лука купи пиштол“!

Наташа Беквалац откри детали од животот со Лука, а проблемите започнале  многу порано пред тој физчки да ја нападне.

Според сознанијата на српскиот магазин „Свет“, брачниот живот на Наташа Беквалац и Лука Лазукиќ бил далеку од совршен, а Наташа изнесе детали од односот со Лука.

„Пеколот започна уште денот на венчавката, тогаш купи пиштол“, објасни Наташа и додава

„Ме злоупотребуваше пред пријателите, ми велеше дека сум курва. На сите им велеше: Мојата жена е кафеана во која секој може да влезе“.

фото: Владимир Шпорќиќ

Лука се борел и со проблемите со алкохолот.

„Имаше проблеми со пиењето, можеше да испие и шише виски“, вели Ната.

Беквалац и Лука вчера првпат се појавија пред суд откако пејачката го пријави сопругот дека брутално ја нападнал.

 

Останати вести од Радио Милева